Der makeupbordet som vi kender det i dag, har ændret sig meget gennem tiden. Både af udseende men også hvem der bruger dette møbel. Møblet, og hvad man formoder var dens oprindelse er dateret helt tilbage til 1805 før Kristus.

I dag, når du leder efter et makeupbord, har du mange forskellige valgmuligheder, både af design men også af størrelse. Husk at når du leder efter et makeupbord, så skal du kunne lide designet og stilen i flere år fremover, størrelsen på bordet skal både kunne passe dine behov men også til dit soveværelse.

Vintage makeupmøblet

 Det er selvfølgelig muligt at finde originale vintage makeup borde på auktioner eller lignede, men mange designere er begyndt at genskabe vintage makeup borde. Her kan du finde de meget glamourøse bord til de mere afdæmpede i mørkt træ og smukke detaljer.

Det minimalistiske makeupbord

Hvis du ikke har mange forskellige beauty produkter, eller du er til en mere minimalistisk indretning. Så kig efter et makeupbord med få skuffer, eventuelt et med et spejl indbygget i bordoverfladen som nemt kan slås op når du har behov for den. Denne type makeup bord kan nemt anvendes til flere forskellige formål, eksempelvis et mindre skrivebord, eller der hvor du sidder og får styr på lidt papir arbejde inden du går i seng.

Det moderne makeup bord

Der er flere forskellige muligheder til dig som har en del beauty produkter, uden at være gået all in. Du har muligheden for at vælge et makeupbord der har en snert af det glamourøse eller et mere tidløst design som kan passe ind id e fleste hjem.

Kig efter et bord som har flere skuffer, så du kan opdele og organisere dine makeup og hårprodukter som du ønsker det. Giv dig selv muligheden for at have de ting stående fremme du bruger mest, ved at vælge et bord der har en større bordflade.

Dine fordele

En af de fordele der er ved at have et makeupbord som man tit glemmer, er at man opdager hvor meget makeup man har. Samtidig vil du komme til at bruge noget af den makeup du ikke troede du havde. Derved kan det ske du stopper med at købe overflødige produkter før de gamle er brugt op – hvem kender ikke til pludseligt at have 2 eller måske 3 af den samme farve øjenskygge fordi man ikke har kunnet finde den.

Bordet giver dig mulighed for at organisere og holde styr på dine hår og makeup produkter, og et sted hvor du kan have dine egne ting hvis der skulle bo børn eller teenagerdøtre i huset. De unge piger, vil helt sikkert selv sætte pris på hvis de havde et makeupbord til deres eget makeup.

Ved at have et makeupbord, giver du dig selv muligheden for at bruge tid på dig selv – også i hverdagen. De penge du eventuelt skulle bruge ved kosmetologen, er bedre brugt hvis du indimellem dine behandlinger sørger for at pleje dig selv og din krop.

Ens makeup og hår rutine, bør være en del af ens daglige rutine, hvor du husker at tage vare på dig selv.