Annonce

Champagne, god mad, en tur i spa, massage og ren afslapning. Lyder det som noget for dig? Og trænger du til en hyggelig getaway med dine veninder? Du vil gerne væk fra hverdagen, hygge dig med dine veninder og have lidt luksus ind i din ellers så kedelige hverdag, men du ved ikke helt hvordan. Læs med her og få gode ideer til en hyggelig luksuriøs getaway med dine veninder.

Bo på et luksushotel

København vil være et kvalificeret sted til en luksuriøs getaway for dig og dine veninder. I hovedstaden er der mange muligheder for selvforkælelse, afslapning og hyggelige stunder. En god start på en luksuriøs getaway med dine veninder er selvfølgelig at finde et godt sted at bo. Find derfor et hotel, der tilbyder store gode senge, lækre produkter til krop og hår, eksklusive restauranter, en behagelig atmosfære og et kompetent hotelpersonale og lad alle dine bekymringer blive derhjemme. Ved at søge ”luksus hotel københavn” får I mange kvalificerede bud på luksuriøse hoteller i København, og I er nu klar til at starte jeres getaway på den bedste måde.

Ingen venindetur uden selvforkælelse

I fortjener at forkæle jer selv, og hvad er mere luksuriøst end god velvære, som f.eks. en god massage, en ansigtsbehandling, flotte negle eller noget helt fjerde? Der findes mange forskellige måder at forkæle jer selv på, men hvis det skal være ekstra godt – og det skal det jo selvfølgelig – vil det helt klart være optimalt med fuld forkælelse til hele kroppen. Find den bedste massør, den bedste negletekniker og det bedste sted at få lavet en ansigtsbehandling. På den måde kan I forkæle jer selv og samtidig være sammen om at gøre det. I kan selvfølgelig heller ikke være på venindetur uden at skulle shoppe, og her findes der igen mange muligheder i København. I kan f.eks. gå en tur ned ad strøget, besøge Field’s og ILLUM. I vil med garanti finde noget, som I ikke kan stå for og altså bare må eje.

Spiseoplevelser ud over det sædvanlige

Når det bliver tid til, at I skal have noget at spise, må det selvfølgelig også gerne være lidt mere luksuriøst end den klassiske spaghetti bolognese, der efterhånden er blevet lavet alt for mange gange derhjemme. I København finder I et væld af gode spisesteder blandt de mange hyggelige cafeer og også Michelin-restauranter, hvis det skal være helt i top.