Ofte når man skal indrette et værelse, så starter man med de essentielle ting, såsom møbler. Det er selvfølgelig også sådan det skal være, for værelset skal frem for alt være funktionelt, uanset om det er et soveværelse eller en stue.

Men når så de essentielle møbler er på plads, så er der ofte rig mulighed for at lege lidt mere med resten af den plads der måtte være tilbage i værelset.

Sminkebord kan frigøre plads andre steder

Nogle gange kan man endda anvende førnævnte frie plads til at slå to fluer med ét smæk. Et sminkebord er en af den slags møbler, der kan udføre mere end én funktion. Det bruges først og fremmest til at sminke sig ved, men bruges også til at opbevare al din sminke i og på.

Det er smart, da man så kan frigøre opbevaringsplads andre steder, såsom på badeværelset eller i en række skuffer i en kommode eller lignende, hvor sminke ellers ville ligge og optage plads.

Desuden kan man virkelig bruge et sminkebord til at give sit værelse en helt speciel finish i indretningen. Det kan f.eks. bruges til at skabe kontrast i rummet.

Så find det sminkebord der passer bedst til dig og til dit værelse, så du kan fuldende din indretning.

Indret dit værelse så det passer bedst til dig

I virkeligheden findes der ikke nogen rigtig eller forkert måde at indrette sit værelse på. Det vigtigste er at det bærer præg af, hvem du er. Elsker du at male, så burde det kunne ses på dit værelse.

Elsker man at male, så er det også en god at sørge for at man har redskaberne lige ved hånden. En af de mest praktiske ting er f.eks. at have et staffeli enten stående permanent, eller at have et staffeli der hurtigt kan klappes sammen og hurtigt slås op.

Så er det nemt at gemme væk hvis man skal have gæster, og samtidig hurtigt at slå op, hvis man pludselig føler, at man skal male noget.

Skal du bruge et staffeli til dit eget værelse eller dit arbejdsværelse så er det en god ide at finde en oversigt over staffelier af forskellig pris og kvalitet.

Sørg for vinterhygge i stuen eller værelset

En anden måde hvorpå man kan indrette sit værelse eller sin stue er ved at sætte fokus på at værelset skal være et hyggeligt og dejlig hjemligt sted at være. I en stue kan man arbejde med at belysningen og atmosfæren af rummet, for at få det så hyggeligt som muligt.

En mulighed er at tilføje en pejs til et værelse. Specielt her om vinteren skaber det en helt speciel form for hygge at have en pejs.

Du skal bare også huske at anskaffe et pejsesæt, så du har redskaberne til at håndtere din pejs. Ellers kan det godt blive en ordentlig omgang svineri.

Uanset hvordan du indretter et værelse, så sørg for at det passer til dit behov. Det er det vigtigste.