Det ligger i navnet. En skægtrimmer, en trimmer som trimmer ens skæg. Der findes en del forskellige at vælge imellem. Af den grund kan det også være svært at vælge den som passe bedst til ens egne behov.

Hvad skal man så tage højde for? Man skal huske på at købe en som er inde for ens budget, men samtidigt med det skal man heller ikke købe en dyr en med en masse funktioner som man ikke vil få brugt. Derfor kan man lige så godt købe en billigere en, men med de funktioner man ved at man vil komme til at bruge.

Mange at vælge imellem

Der findes mange forskellige skægtrimmere. Nogle har flere funktioner end andre, samtidigt med det er der også de helt simple.

Nogle af de rigtigt smarte har sådan en funktion som gør at man kan indstille hvad længden skal være. Det vil sige hvor meget der skal trimmes af og hvad længde af det skal være. De bedste af de bedste har mange længdeindstillinger at vælge imellem.

Nogle andre smarte modeller er også vandtætte. Det vil gøre det meget nemmere at rengøre den eller hvis man ønsker at trimme sit skæg i badet, selvom det nok vil være lidt svært uden et spejl.

Der findes også nogle skægtrimmere som har dobbeltsidet barberblade, hvilket gør at man kan barbere ens skæg i flere forskellige retninger.

Det er bare et par enkelte af de smarte funktioner man kan finde hos nogle skægtrimmere. Der er stadig en masse smarte funktioner.

Hvor dyr er en skægtrimmer?

Priserne af skægtrimmere varierer en del ud fra hvilke funktioner de har og hvad de er i stand til. Selvfølgelig har mærket også en del med det at gøre.

De billigste ligger på omkring 200-300 kr. Der er nogle af dem som også har mange smarte funktioner, som de fleste nok vil finde gode og brugbare. Selv hvis de er billige kan der altså godt være nogle gode nogle ind i mellem, selvom de fleste nok ikke vil have så mange funktioner som de lidt dyrere vil have.  Så man kan sagtens finde sig en god skægtrimmer til lidt billigere penge.

Der er jo også de dyrere skægtrimmere som de fleste nok ikke tænker over at købe begrund af deres pris. Her ligger de omkring en 900-1000 kr. Hvis man vælger at investere i sådan en dyr skægtrimmer, er det også sikret at man får en med en masse gode og brugbare funktioner.

Men mærkerne spiller også en rolle her, som de gør hos de fleste produkter. De populære mærker vil selvfølgelig sælge dyrere skægtrimmere end de knap så populære mærker.

Hvilken skægtrimmer man vælger at købe er helt op til en selv. En ting man kan huske på, er at lede efter en som lyder beskrivende til det man leder efter. Så hvis man ikke har brug for en med alle mulige smarte funktioner, så behøver man ikke bruge flere hundrede kroner på en som har det. Så kan man lige så godt gå efter en med mindre funktioner til mindre penge.