Sommerferien, føles måske allerede langt væk. Selvom du måske havde to-tre ugers ferie, så kan det nærmest føles som om de uger for længst har passeret. Der er endnu lidt tid til, at juleferien er fremme, men derfor betyder det jo ikke at du ikke kan tage en lille ferie omkring efterårsferien. Hvis det altså, er muligt. Måske trænger du til lidt selvforkælelse og lidt egenomsorg? Læs med her i artiklen og få gode tips til, hvad du an bruge din ’alene-ferie’ på i efteråret.

Tag på en solo-rejse

Sol, sommer, strand og glade dage. Lyder det som noget for dig, så kunne det være at du skulle overveje at tage på en rejse til udlandet. Eventuelt som solorejsende. Når vejret vender herhjemme, bladende flyver omkring og de kolde dage bliver flere og flere, så kan du med fordel rejse til varmere himmelstrøg.

Du behøver faktisk ikke rejse til den anden side af jordkloden, for at finde behagelige temperaturer. Omkring efterårsferien, er der stadig mange skønne destinationer i Europa, hvor solen stadig skinner, og sommeren føles som om den aldrig forsvandt. Prøv eventuelt at søge inspiration på nettet, herunder hvor der er varmest på det tidspunkt du vil rejse på.

Udforsk noget nyt

Hvad enten du er i Danmark i ferien, eller du rejser til det store udland, så er der nogle spændende ting, som du kan lære. Nemlig online. Har du for eksempel altid haft interesse i aktier, så kan det at du skulle bruge efterårsferien på at lære mere om netop dette. Du kan eventuelt finde mere viden omkring emnet på aktieskole.com.

Du kan eksempelvis på denne side, se kursen for Tesla Aktier og andre. Ved hjælp af en smart platform, kan du også nemt handle aktier. Læs mere på hjemmesiden, hvis du vil blive klogere på aktier.

Lær at meditere

Endnu en smart fordel ved internettet, som du også kan bruge når du er ude at rejse. Hvis du vælger at rejse alene afsted, for at finde ro og fordybelse, så kan du jo gå i gang med at lære at meditere. Det er faktisk ikke fordi, det behøver at tage så lang tid, men det kræver tålmodighed at lære. På nettet, findes der masser af tutorials og guides, som du kan benytte dig af lige meget om du er i udlandet eller herhjemme.

Forkæl dig selv ekstra meget

Forkælelse kan man også give sig selv. Hvad enten du holder ferien på et skønt rejsemål eller herhjemme, så kan du holde en ’forkælelses-dag’. Start dagen med en lækker morgenmad, god kaffe og en positiv indstilling. Dernæst kan du jo, alt efter hvor du befinder dig, tage en dukkert. Bestil en lækker spa-behandling eller massage og inviter dig selv ud at spise. Du kan for eksempel forestille dig, at det er din fødselsdag og dagen tilegnes dig, og kun dig.

Hvis du er i Danmark på dette tidspunkt, så kan du eventuelt besøge en af de lækre spa-hoteller som findes rundt omkring i landet.