Hvis du ikke er stødt på begrebet en multitræningsmaskine før, kan du her blive lidt klogere på, hvad det er for en størrelse.

En multitræningsmaskine er en træningsmaskine, der tilbyder dig at træne på flere forskellige måder – på en og samme maskine. Her har man altså samlet en række af de velkendte træningsmaskiner fra fitnesscenteret i en maskine, som gør det muligt for dig at træne hele din krop uden at tænke på at skifte maskine på et eneste tidspunkt.

Kan jeg bruge en multitræningsmaskine?

Ja, alle kan bruge en multitræningsmaskine. Især hvis du er interesseret i at lave styrketræning. Det er klart, at du naturligvis lige skal lære maskinen at kende først, men det burde ikke tage så lang tid. Og når du først har fået lært, hvordan alle funktionerne virker, er det ingen sag at kaste sig ud i at træne på den, lige så tit som du har lyst til.

 Du kan i den grad få gavn af at have sådan en maskine derhjemme, hvis du gerne vil i bedre form, og hvis du især gerne vil fokusere på styrke.

Har jeg plads til en multitræningsmaskine?

Du skal dog være opmærksom på, at en multitræningsmaskine fylder lidt mere end så mange andre former for træningsmaskiner, som du måske kender. Her taler vi altså både i omfang og i højden. Derfor er det en rigtig god idé at tage mål af det sted, hvor du har tænkt på at sætte maskinen, inden du vælger at købe den, så du kan være helt sikker på, at du har plads til at samle den der, når du modtager den. Det ville være ærgerligt at skulle sende den retur, bare fordi du har regnet forkert mht. pladsen i din bolig.

Er en multitræningsmaskine bedre end at gå i fitness?

Du kan som sådan ikke sige, at det er bedre end at gå i fitness. Begge dele er jo en god idé, hvis du gerne vil i gang med at komme i bedre form. Alt træning er bedre end ingen træning. Træner du på en multitræningsmaskine, er det godt. Træner du i fitness, er det også godt.

Dog kan du sagtens undvære et abonnement til fitness, hvis du har en multitræningsmaskine derhjemme. Så kan du lave rigeligt med øvelser på den, og du behøver derfor ikke også at betale for at gå ned og træne i dit lokale træningscenter.

Læs mere om maskinerne på multitraeningsmaskine.dk.