Stress og uro er generelt et stort problem i hverdagen for over 20% af danskerne. Helt nye tal fra 2018 viser, at næsten hver femte dansker har meldt sig syg pga. psykiske påvirkninger, og det er derfor et emne, der er super aktuelt og relevant lige nu. I denne artikel vil vi give dig et par gode råd til, hvordan du kan få ro på det tankemylder, som foregår i hovedet på dig.

Tag en lille pause

Hvis du begynder at kunne mærke, at tingene bliver for meget, er det meget vigtigt, at du er opmærksom på symptomerne på kronisk stress. Akut stress er en midlertidig stress, som hurtig aftager igen efter en bestemt begivenhed, er overstået. Men den kroniske stress er vedvarende, og meget svær at komme over. Nogle af symptomerne på kronisk stress er blandt andet:
– Spændte muskler
– Depression
– Migræne
– Søvnløshed/Panikanfald
– Angst.
Hvis du oplever nogle af disse symptomer, er det utroligt vigtigt, at du trækker stikket ud for en stund, og får slappet af i din krop og i dit sind. På den måde undgår du, at din stress udvikler sig til at blive kronisk og vedvarende. Det kan derfor være en god ide at købe noget super behageligt tøj fra Haus-Frau.dk, som du kan have på derhjemme, i mens du lader dine batterier op til at komme tilbage på rette spor igen.

Selvforkælelse

I en periode med fuld fart på glemmer man ofte at belønne sig selv for det hårde arbejde, man har lagt i sit arbejde, skole eller noget helt tredje. Det kan sagtens give en noget ekstra motivation og gejst, hvis man husker at forkæle sig selv efter en god præstation.
Du kan for eksempel købe noget splinternyt til din bolig fra damask.dk. På den måde kan du skabe ro og harmoni i dine omgivelser i hjemmet. Men du kan også med fordel tage på en forlænget weekendtur til din yndlingsstorby.

Intim kontakt

De fleste har nok hørt om alle de fysiske fordele, der er ved et godt og regelmæssigt sexliv. For eksempel bidrager sex til et bedre immunsystem, lavere blodtryk og flere forbrændte kalorier. Men der findes faktisk også mange psykologiske fordele ved et regelmæssigt sexliv. Den fysiske nærhed er med til at udløse en lang række positive kemikalier til din hjerne.

  • For det første udløser sex stoffet ”dopamin”, som er kendt for at aktivere ens belønningscenter, hvilket giver dig et ekstra skud af glæde.
  • For det andet udskiller sex også stoffet ”endorfin”. Dette stof udløses også, når vi dyrker andre former for motion. Stoffet er kendt for at være supereffektiv til at bekæmpe følelsen af stress.
  • For det tredje udskiller sex ”prolaktin”, som vil resultere i, at vi føler os døsige og afslappet.

Hvis du ikke har en kæreste, som du kan dyrke regelmæssig sex med, kan du også med fordel gøre det selv. På lovebuddy.dk kan du få mange tips og tricks til at spice akten i soveværelset op. På lovebuddy.dk kan du også få tiden til at gå med at læse deres mange artikler. Blandt andet kan du finde en artikel om ”sådan laver du din egen dildo fra en afstøbning af penis”.

Forhåbentligt var disse tips nyttige i forhold til at give dig noget inspiration til, hvordan du lettere kan håndtere din tankemylder.